Понеделник, 2 август - Новолуние в Лъв дава ново начало Опозицията

...
Понеделник, 2 август - Новолуние в Лъв дава ново начало Опозицията
Коментари Харесай

Понеделник, 2 август - Новолуние в Лъв дава ново начало

Понеделник, 2 август - Новолуние в Лъв дава ново начало

 

Опозицията сред Меркурий и Сатурн, която следим от неделя вечерта, продължава и в понеделник. Това може да ни изнерви и да провокира недоволства.

Възможни са загуби, недоразумения и неприятни вести. Ще има и нова съпротива сред Слънцето и Сатурн, което може да се отрази като властови спорове, спънки и компликации на високо равнище, които ще се следят и в утрешния ден.

Ако никоя от неприятностите не ни застигне, би трябвало да сме удовлетворени. Но не би трябвало да забравяме, че Сатурн постоянно се свързва с нуждата от промени. И без значение от сферата, в която ги извършите, те биха имали единствено позитивен резултат върху живота ви.

По отношение на парите, методът ви би трябвало да е по-прагматичен, с цел да постигнете мечтаните финансови цели в релативно къси периоди.

Днес е подобаващ миг да помислите дали да откриете депозит или да вложите средствата си в нещо, което ще ви носи постоянна възвръщаемост. По-вероятно е да не сте в въодушевление да поемате финансови опасности.

Ето какво да чакат представителите на обособените зодии:

Близнаците евентуално ще имат разходи за справяне със здравословните си проблеми. Затова е добре да мислят повече за здравето си и да щадят нервите си.

Раците ги чакат финансови облаги, само че единствено в случай че положат съществени старания. С други думи, да не се надяват на шанс по повод увеличението на паричните потоци.

Лъвовете да внимават на кого какви заеми отпускат, тъй като възобновяване на средствата ще отнеме повече време от предстоящото. Днес могат да стартират някакъв дребен бизнес план, който по-късно може да се окаже доста финансово преференциален.

Представителите на зодия Дева през днешния ден ще са доста практични и надали ще похарчат и стотинка, без деликатно да помислят. Благоприятен ден за вложения.

За Везните е уместно време да се провиснал и да насочат мислите си към това с каква задача са натоварени в живота. Не е добре да работят с концепцията, че ще получат големи фискални тласъци, защото тъкмо в тази сфера звездите не са в тяхна изгода.

За Скорпионите парите, изхарчени през днешния ден, няма да бъдат пропиляни, а ще са сериозна инвестиция. Добре е да влагат средствата си в укрепването на персоналните и професионалните си връзки – това този понеделник би било идеална инвестиция.

Стрелците би трябвало да създадат подробен обзор на финансовия си баланс - да видят къде са сбъркали и да поправят грешките си.

Днес мисълта на Козирозите ще работи като безупречна машинка.Ще имат невероятни прозрения към капиталовия пазар и спекулативните покупко-продажби. Ако не създадат гениални вложения, е добре да вложат малко средства в няколко урока по пиано или в пазаруването на картина.

За Водолеите е добре да не купуват електронни джаджи. Такива вложения ще им донесат единствено краткотрайна наслада и би трябвало да се опитат да устоят на изкушението, наречено " ултрамодерни геймърски аксесоари ".

Рибите е добре да посетят някое значимо историческо място. Ще се заредят с позитивни страсти и ще им хрумнат положителни хрумвания за нови бизнес планове. Друга опция е да заминат на отмора, някъде на чист въздух, надалеч от грижи и проблеми. Каквото и да създадат, да имат поради, че всяка тяхна инвестиция ще има добра възвръщаемост, без да е наложително тя да е материална.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР